MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SPF50++

MOLLYS BB DOLL FOUNDATION SPF50++ WITH SWEET ALMOND OIL & COLLAGEN

AVAILABLE COLOUR :
CODE : 01 SOFT LIGHT
CODE : 02 SWEED BEIGE

PROMOSI : 
RM50.00 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK




K-COLLY SWEET 17 KOREAN WHITENING 1.5juta mg

KCOLLY COVER PINK NEW PACKING
PROMOSI RAMADAHAN
RM100.00 - SEMENANJUNG
RM110.00 - SABAH SARAWAK

** FREE POSTAGE
** FREE SHESEIDO BLACK MASK
** FREE SHESEIDO WHITE MASK
** FREE EYE GOLD MASK
** FREE LIP GOLD MASK

“Kulit saya semakin putih dan awet muda dengan K-Colly” Fathia latiff
Menjelang Lebaran, Fatiya Latif telah tampil lebih menawan.

SUPRA KRAYOLAN FOUNDATION 10gm

MARKET PRICE : RM45.00
OFFER PRICE : RM30.00
** FREE POSTAGE

HARGA BORONG :
06pcs x RM20.00
12pcs x RM18.00
** FREE POSTAGE

Ingin wajah gebu dan licin.. apakata jom try supra Kryolan yg direpack 10gm dengan case Archlic ...Qty yang banyak dan harga yang murah berbaloi untuk digunakan selama 4 bulan.. tetapi kalau pandai jimat cermat .. Boleh guna sehingga 5 bulan. Dijamin Ory lagi tulin. Hanya pakai sedikit dengan secalit sahaja sudah mampu memberikan kesan yang menawan dan memikat hati...apalagi belilah satu..

FLAWLESS NINASKINCARE & IBU PUTIH - 4 IN 1

RETAIL PRICE : RM110.00
OFFER PRICE : RM85.00
** FREE POSTAGE

SKINWHITE SKINCARE 
a) Sabun Susu 15g
b) Night krim 30g
c) Day krim 20g
d) Ibu Putih 20g

APAKAH FUNGSI SKINCARE INI ?
➊ SABUN : membuang sel kulit mati terutamanya untuk kulit yang kusam, sebab tu kadang-kadang tona kulit kita tak sekata sebab sel kulit mati banyak kat kulit muka..bila pakai sabun ni, automatik sel terbuang dan kulit jadi cerah, lembap dan berseri.

KAWAII SECRET SKIN WHITE COLLAGEN - 60 SACHET

KAWAII SECRET SKIN WHITE COLLAGEN
RETAIL PRICE : RM170.00

OFFER PRICE :
RM120.00 SEMENANJUNG
RM125.00 SABAH SARAWAK

** FREE POSTAGE
** FREE SHISEIDO MASK
** FREE WHITE MASK
** FREE EYE GOLD MASK
** FREE LIP GOLD MASK

Teknologi terbaru dari JAPAN & FRANCE digunakan dalam proses pembuatan produk ini untuk menghasilkan produk berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, menggunakan teknologi nano menghasilkan butiran halus molekul nano untuk diserap pantas oleh badan dan memberi kesan yang diinginkan seawal 3 hari.

DELUXE NATURAL BAMBOO SLIMMING SUIT


OFFER PRICE :
RM40.00 SEM & RM45.00 SABAH SARAWAK

** FREE POSTAGE
** FREE BEG DELUXE & COVER
** FREE SHISEIDO BLACK MASK
** FREE SHISEIDO WHITE MASK
** FREE EYE GOLD MASK
** FREE LIP GOLD MASK

Mulai sekarang, deluxe natural bamboo slimming suit mesti mempunyai tali hitam with deluxe bamboo dan tag dengan words www.fangnaierdeluxe.com serta round sticker silver original yang ditandakan dengan mark bulatan oren itu dan jika tiada.. maka consider fake.. info dari supplier.. Ini disebabkan terlalu banyak customer complain kain tak berkualiti dan cepat mengembang serta koyak dan bila diteliti sebenarya bukan deluxe bamboo tetapi hanya natural bamboo slimming suit yg menggunakan Tag Deluxe..hurrrmm kes tipu cust (harga deluxe tetapi produk natural biasa) ...oleh itu untuk yang ory dapatkan dari Roseshoppe2u... the best..

Kenapa Di panggil DELUXE NBC ?
Ia adalah versi upgrade daripada natural bamboo yang lama. Corset terlaris pernah dijual, kerana paling selesa dan boleh dipakai setiap hari dan paling penting berkesan

MAIXARA C-SENTIAL NEW FORMULA

RETAIL PRICE : RM105.00
OFFER PRICE : RM70.00

** FREE POSTAGE
** FREE SHISEIDO BLACK MASK
** FREE SHISEIDO WHITE MASK
** FREE EYE GOLD MASK
** FREE LIP GOLD MASK

MAIXARA C-SENTIAL yang diperbaharui formulanya dengan Silk Peptide (jauh lebih baik dari glutathione dalam fungsi memberikan kecerahan dan kemulusan kulit), Apple Fibre (melancarkan sistem pencernaan) dan 18 Amino acid, membantu anda memiliki kulit yang licin, lembut, anjal, bebas masalah, cerah dan awet muda seawal 7 hari..

SABUN AL RAZI DARI EKSTRAK BAWANG PUTIH

RETAIL PRICE : RM63.00
OFFER PRICE : RM40.00 FREE POSTAGE SEMENANJUNG & SABAH SARAWAK

Anda stress bila ada sesuatu "HODOH" tumbuh di wajah dan anda tidak mampu berbuat apa-apa tentangnya ?? Lepas satu dah baik, tumbuh lagi satu, seperti tiada penamatnya, betul kan??
biar kami membantu anda halau "HODOH" itu buat selama-lamanya.

TAHUKAH ANDA EXTRAK BAWANG PUTIH MAMPU MENGHILANGKAN JERAWAT BATU SEAWAL 5JAM ? 

KWHITE 38 WHITENING SATIN SKIN BREAST UP BODY RE-SHAPING

RETAIL PRICE : RM120.00
OFFER PRICE : RM75.00
** FREE POSTAGE

PRODUK FENOMENA TERLARISS KEBERKESANAN SEAWAL 24JAM !!!
K-WHITE38 MEMANG AWESOME THE BEST !!!

NEW KOREAN NANO REVOLUTIONARY SKIN AND BREAST ENHANCEMENT
WAJIB MEMILIKI K-WHITE38 UNTUK WANITA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN

BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB 120gm

RETAIL PRICE : RM95.00
OFFER PRICE : RM70.00
**  FREE POSTAGE

Impikan wajah bujur berdagu runcing?
Mahu perut kempis pinggang yang langsing?
Benci lihat peha berselulit dan lengan geleber?
Gosok dulu bahagian yang bermasalah anda dengan Belvya Perfect Shaping Scrub sebelum mandi

KELEBIHAN BELVYA PERFECT SHAPING SCRUB 
1) Mengurangkan saiz lipid (molekul lemak)
2) Mengurangkan kuantiti lipid di dalam adipocytes (sel lemak)


EGF SERUM BY NINASKINCARE

RETAIL PRICE : RM90.00
OFFER PRICE : RM70.00
** Free Postage Semenanjung serta tambah Rm5.00 untuk Sabah Sarawak

EGF SERUM adalah generasi akan datang anti-penuaan serum yang meningkatkan penampilan dan kesihatan kulit anda dengan menggalakkan kulit untuk membaiki sel-sel sendiri. Bahan utama adalah Faktor Pertumbuhan epidermis (EGF), satu bahan yang berlaku secara semula jadi dalam kulit manusia dan yang mempunyai keupayaan untuk mempercepatkan kadar pusing ganti sel dalam kulit.


RELIAN MASCARA

MARKET PRICE : RM45.00
OFFER PRICE : RM30.00
** FREE POSTAGE

BORONG
5BOX x RM20.00
10BOX x RM18.00
** EXCLUDE POSTAGE

Relian Mascara 100% Fake Eyelashes Effects!!
Memanjangkan Bulu Mata Sehingga 350% Volume Asal..
Best Seller di Kebanyakan Negara Asia Terutama di Jepun & Taiwan