KAPSUL MUTIARA NONA SWEET & BEAUTY

OFFER PRICE :
RM55.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM60.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

Siapa nak putih sebelum hari raya?? Nak putih tapi malas nak makan hari-hari?? Jangan risau...kapsul ini hanya perlu di ambil seminggu sekali sahaja!!! Jangan hairan selepas sebulan orang ramai dah tak kenal yee. Lepas dah putih nanti boleh terus stop pengambilannya

KHASIAT KAPSUL MUTIARA :
Mencegah penuaan kulit
Membersihkan kulit
Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
Memudakan kulit wajah
Menyahtoksikkan sistem badan
Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan

BABIES BLINK COFFEE PUTIH CERAH GEBU BERTENAGA


OFFER PRICE :
RM35.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM40.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

ISI KANDUNGAN : 15 SACHET/ JAR

BABIES BLINK COFFEE CERAH GEBU BERTENAGA
- Mahukan lebih nikmat dan khasiat dalam secangkir kopi?
- Ingin kan kulit terjaga sihat, mulus dan cerah sekata?
- Rasai aroma segar pembangkit tenaga dari produk terbaru Lyanaz Beauty Care.





MISS MOTER MATCHA & MILK HAND WAX

OFFER PRICE :
RM30.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM35.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

Matcha Milk Hand Wax 
Berkesan menanggalkan DAKI & KULIT MATI Mencerahkan kulit ditangan & kaki dan kawasan-kawasan yang sering terdedah dengan cahaya matahari. Menjana semua sel-sel kulit & menyuburkan kulit Menanggalkan sel kulit mati menjadikan tangan anda terhidrat lembut dan lembap. Kelembapan, Pemutihan dan Exfoliating juga sangat berkesan dan cepat.





BB BLINKS 5 IN 1 NEW - 2015 BY LYANAZ BEAUTY CARE

OFFER PRICE :
RM45.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM50.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

PACKING baru
FORMULA baru
NOT KKM baru
1 SET BABIES BLINKS MENGANDUNGI :
◆ Glutacoll soap - 60gm
◆ Antibiotic day cream - 20gm
◆ Magic night cream - 20gm
◆ Whitening repair serum - 10ml
◆ Toner whitening perfect - 40ml

Upgrade formula,cream adalah sama dengan dulu.
Tetapi yang terbaru dicampurkan dengan serbuk mutiara.
Upgarde serbuk mutiara dalam cream siang dan malam serta sangat2 effective !!!

BELLA SINUS FORMULA

OFFER PRICE :
RM28.00 SEM /SABAH SARAWAK
** EXCLUDE POSTAGE

Diformulasi untuk rawatan resdung/sinus dalam masa 7 hari!
Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan..
100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.
No. Kelulusan KKM : MAL06121075T

ZOFEA BEAUTY SECRET BUST UP & SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

OFFER PRICE :
RM115.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM120.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

* FREE PIL 30'S
* FREE BLACK MASK
* FREE WHITE MASK
* FREE EYE MASK
* FREE LIP MASK

ZOFEA BEAUTY SECRET bust up & skin white kawaii collagen ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.

KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE NEW PACKAGING

OFFER PRICE :
RM40.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM45.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

KRIM IBU PUTIH NINASKINCARE ini adalah ibu segala krim pemutih . Krim ini adalah krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah & badan dengan CEPAT !!

KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :
- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan

BVR LOLLYS PINK SWEET SCRUB

OFFER PRICE :
RM45.00 ( SEM ) FREE POSTAGE
RM50.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

Nak kulit muka fresh, pinkish dan smooth? Jom cuba guna BVR Lollys Pink Sweet Scrub. BVR Lollys Pink Sweet Scrub boleh digunakan untuk muka dan bibir. Seminggu hanya guna 2 atau 3 kali.

Kelebihan BVR Lollys Pink Sweet Scrub
✿ Melembapkan bibir dan kulit muka pipi
✿ Menjadikan bibir dan kulit wajah merah jambu (pinkish) dan kemerahan semulajadi
✿ Mengurangkan kedutan pada bibir/wajah/pipi
✿ Bagus untuk merawat bibir kering dan mengelupas



BABIES BLINK 5 IN 1 SKINCARE BY LYANAZ BEAUTY CARE

OFFER PRICE :
RM40.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM45.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

Miliki Wajah Licin,Lembut & Gebu Kemerahan Dengan Babies Blink Pinkish. Produk berkesan & bebas bahan merbahaya..Bagi yang belum mencuba jom dapatkan hari ini juga dengan harga offer dari Maria. Kalau nak tahu produk skincare top ni dihasil oleh Datin Lyanaz Hassan.

BABIES BLINK 5 IN 1
Glutacol Soap
Toner 5 in 1
Anti-Biotik Day Cream 25gm
Magic Night Cream 25gm
Whitening Boost Serum 10ml





FAT BURNING ESSENTIAL OIL

OFFER PRICE :
RM22.00 SEM / SABAH SARAWAK
** EXCLUDE POSTAGE

*In clinical trials the Magic Fat Burning Slimming
*Essential Oils has been shown to dramatically
*decrease the appearance of fat deposits and cellulite
*by 67% in less than 4 weeks.

Usage:
drop generous dosage of essential oil evenly to the skin and massage 10-15mins until fully absorbed, wrap (optional) for another 10-20mins, morning and evening each time for better results.
After massage drink 1 cup warm water to helps blood circulation.




COMBO SET BVR COLLAGEN + BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB

OFFER PRICE:
RM75.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM80.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

BVR COLLAGEN (BVRC)
Merupakan campuran pati collagen asli dan bahan2 asli yang telah dijamin baik untuk pertumbuhan sel-sel dalam badan dan mencantikkan serta menghaluskan kulit dari luar dan dalam..
Rahsia turun temurun zaman dulu kala yang telah dipermodenkan bagi memudahkan para wanita dan lelaki yg berkerjaya untuk tampil cantik dan menawan dengan cara yang mudah dan berkesan..






BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB

OFFER PRICE :
RM45.00 (SEM) FREE POSTAGE
RM50.00 ( S/S ) FREE POSTAGE

Untuk menjaga kecantikan jgn hanya tumpukan pada muka sahaja, badan pun mesti putih 
gebu selaluuu. Hapuskan daki yang ada dan dapatkan kulit yang cerah dan lembut. Tiap2 hari kulit anda terdedah dengan kotoran
lebih baik sental dengan produk BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB.
Jangan biarkan kotoran bertempek pada badan anda.